Algemene voorwaarden

 1. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand, ingaande vanaf de eerstvolgende betaling. De cursist dient zichzelf af te melden via de mail (info@urbandancelab.nl) en mag niet deelnemen aan de lessen als het lesgeld niet is betaald is.
 2. De contributie wordt rond de 28e van de maand afgeschreven aan de hand van een automatische incasso. Bij de afschrijving staat vermeld over welke maand het gaat.
 3. De gratis proefles vervalt zodra de deelnemer lid wordt van dansschool Urban dance lab.
 4. Urban dance lab doet mee aan diverse optredens gedurende het seizoen. Indien de cursist gelieve niet mee wil doen aan optredens, dient dit op tijd te worden aangegeven bij de desbetreffende docent.
 5. Naar de optredens toe kunnen er eventueel extra kosten bij komen. Denk hierbij aan de aanschaf van een kleding, zodat de outfits op elkaar zijn afgestemd met de show. De kosten van het inschrijven van de optredens/demo’s zijn verrekend met de maandelijkse contributie.
 6. Tijdens de lessen kunnen er video’s en foto’s gemaakt worden die wij gebruiken voor promotie op ons social media. Met het ondertekenen van dit inschrijfformulier geeft u ons toestemming video’s en of foto’s waar u (of u zoon of dochter) in voor komen, te gebruiken op onze eigen platformen.
 7. Urban dance lab is gesloten op alle feestdagen, zomer en kerstvakanties. Deze lessen zullen niet ingehaald worden omdat dit is meegerekend in de maandelijkse contributie. Tijdens de overige vakanties zal er in overleg wel of geen les zijn.
 8. Tijdens de zomerstop wordt er een zomertarief gehanteerd van €15,- per cursist. De zomerstop duurt minimaal 4 weken mits er anders is afgesproken.
 9. Als er lessen zijn uitgevallen door ziekte, vakantie, of andere plotselinge verhinderingen van de desbetreffende docent buiten de feestdagen of aangegeven vakanties (zie boven aangegeven), worden deze lessen in overleg ingehaald op een andere dag en of tijd.
 10. Bij blessure hanteren wij een blessure stop van max 2 maand. Bij deze uitzondering kan er tijdelijk gestopt worden en is er geen opzegtermijn van een kalendermaand van kracht. Is de blessure langdurig van kracht en is de cursist na 2 maanden nog niet in staat terug te keren, wordt er een opzegging in gang gezet wat gepaard gaat met het opzegtermijn van een kalendermaand. De blessure stop moet door de cursist zelf aangevraagd worden via mail (info@urbandancelab.nl)
 11. Na elk seizoen (schooljaar) bestaat er een kans van contributieverhoging van max €3,-. Dit zal voor de zomerstop gecommuniceerd zijn.
 12. Indien er spraken is van een pandemie en wij onze deuren verplicht zijn te sluiten zal er digitaal of buiten les gegeven worden.
  Bij geen deelname van de vervangende lessen staat u vrij het abonnement op te zeggen.